Recensies

Lieve Marij

Nadat ik het boek De reconnectie van Dr. Eric Pearl had gelezen, ging ik direct op zoek naar iemand die de reconnection healing kan geven. Nadat ik de website van Marij had bekeken, ben ik puur op mijn gevoel af gegaan en heb ik een afspraak met haar gemaakt. 

Marij is rustig, kan goed luisteren en bracht een advies uit op basis van mijn klachten, bijzondere gebeurtenissen in mijn leven, hoe ik het leven sta en tegen mijn klacht aankijk. Het was een aangename uitwisseling van gedachten ervaringen. Gevoel van herkenning.

Marij raadde me aan, gezien mijn klacht, eerst naar het onderliggende stuk/oorzaak te kijken. Want, zoals ze zei: “Anders komt de klacht weer terug”. Dat klonk zeer aannemelijk. Ik heb 2 keer de Theta-healing gehad met aansluitend een reconnection healing. 

Een eye-opener van Marij voor mij was, dat ze zei dat ik mezelf in het hier en nu als genezen “moet” zien en dit ook meerdere keren per dag hardop mag uitspreken. Dat voelt krachtig en geeft vertrouwen. 

De klacht zie ik als een uiting van het feit dat ik niet voldoende naar mijn innerlijke stem geluisterd heb en over bepaalde grenzen heen ben gegaan. Ik gun me zelf de tijd te herstellen en combineer daarbij de kennis van de medische wereld met andere (healing/alternatieve) methodes. 

Na de healing ontvangen te hebben, wist ik vrijwel direct dat ik ook de persoonlijke reconnectie van Marij wilde ontvangen. Dit in relatie tot mijn eigen groei/proces en het ontwikkelen van mijn bewustzijn. Inmiddels ervaar ik  daarin nieuwe ontwikkelingen en dat verrijkt mijn leven. Wat ik daarbij als erg positief heb ervaren, is dat ik Marij om raad kan vragen wanneer ik een vraag heb en zij altijd snel reageert en nuttige adviezen geeft. 

Dian

 

Marij

Een aantal maanden geleden had ik veel last van onzekerheid, angst om te falen en een somber gevoel. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde er iets aan doen. Via facebook kwam ik toevallig op een avond een artikel tegen en kwam ik op de site van BMR terecht. Ik herkende me in veel dingen die op de site stonden. Ik ben gaan zoeken in de omgeving en ik kwam  Marij, tegen als BMR therapeute. Ik heb haar een mail gestuurd. Toen ze me belde voelde het eerste contact direct goed. ze stelde me gerust, leefde met me mee, kon zich goed inleven en gaf me ook het vertrouwen dat ze me kon helpen. Er was voor mij dan ook geen twijfel om het traject aan te gaan.

We zijn aan de slag gegaan en ik wilde het voor 100% aangaan. Ze heeft me geleerd hoe ik aandacht kan geven aan mijn gekwetste stukken en hoe ik zelf aan het roer kan gaan staan. Hoe ik van mezelf kan houden en hoe mijn gedachten en denkwijze me hierbij kunnen helpen. Ik vond het heel fijn om het op die manier te doen in plaats van te graven en veel te praten over wat er allemaal gebeurd is. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is bewust zijn en stilstaan bij mezelf.

Door de afspraken die we wekelijks hadden kreeg ik vertrouwen en moed om dingen aan te pakken en kwam ik in actie. Wekelijks hebben we de voortgang geëvalueerd, wat fijn was. Mijn omgeving veranderde, zoals ze al had voorspeld, met me mee en uiteindelijk kan ik zeggen dat het erg goed gaat. Ik voel me een stuk zekerder, ik ben positief gestemd, heb meer energie en geef veel duidelijker mijn grenzen aan. Ik sta ook weer veel meer in contact met mijn gevoel, ik voelde me hiervoor een soort van losgekoppeld. Ik merk dat de afspraken voor mij ook werken als een goede stok achter de deur omdat het dagelijks leven al veel energie kost en dat ik dan soms het allerbelangrijkste, mezelf, weer even aan de kant schuif. Ook daar ben ik me nu bewust van en kan ik keuzes in maken om juist wel even bewust tijd vrij te maken.

Conclusie, ik ben erg gegroeid in de afgelopen maanden met behulp van Marij en het BMR traject, ook door alle losse tips die ze nog voor me had en de Bach bloesems Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor! Ik vind Marij een prettig persoon die veel rust, warmte en liefde uitstraalt, ze heeft elke keer de tijd voor me genomen en deed alles binnen haar  macht om me te helpen. Superfijn!

Heel veel dankbare groetjes van Yvonne.

Beste Marij,
Ik zat 6 maanden in een long covid traject. Waarschijnlijk de moeilijkste periode in mijn leven. Ik worstelde met mijn energieniveau. Ik had geen puf meer om mijn leven de leiden zoals ik dat gewend was. Als directeur kon ik op mijn werk niet meer functioneren. En ook mijn relatie stond onder druk; mijn lieve partner herkende me niet meer. De reguliere medische wetenschap had geen antwoord op mijn klachten.
Ten einde raad belde ik met jou Marij. Ik kon gelijk de volgende dag bij je terecht. Na jouw re-connection behandeling van 1 uur, heb ik 3 dagen onafgebroken geslapen. Zonder iets te eten of te drinken. Het voelde als een totale reset van mijn systeem. Daarna ging het elke dag iets beter met me. Nu, 2 manden later ben ik bijna weer oude de persoon, die ik voor Covid was. Energiek, levenslustig en vol vertrouwen in de toekomst. Wonderbaarlijk, om niet te zeggen ongelofelijk. Ik ben je voor altijd dankbaar Marij, dat je mij mijn leven weer hebt teruggeven.
Mvg,

Dr.Ir. Marcel Stakenborg

Lieve Marij

Mijn behandelvraag was niet specifiek in een zin te verwoorden. Het was meer een gevoel van angst, paniek en een gekwetst stuk wat ik los wilde laten vanuit mijn innerlijke kind. Met behulp van de healings, bach bloesems en Body and Mind Release methode van Marij, lukte het mij om dit los te laten. Dat was voor mij zo fijn! Waar ik ook naar zocht was er voor mijzelf meer durven zijn en de waarde van mijzelf beter kunnen inschatten en voelen en zo ook: sterker in mijn schoenen te staan. Ook dit is gelukt. Het was fijn om iemand te vinden die mijn pad in spiritualiteit en het geloof in liefde, dankbaarheid en vergeving wat voor mij de hoogste waarde heeft, overeenstemde. Andere therapeuten vanuit psychologie en psychotherapie hebben mij hier niet in kunnen steunen omdat zij geloofden dat ik mijn wereld mooier maak dan het daadwerkelijk is. Ik voelde mij daarin onbegrepen omdat wat ik voelde zo mooi en liefdevol was ondanks de pijn en het verdriet die ik heb gevoeld door diverse situaties. Ik kon vanuit mijzelf uitzoomen en mensen vanuit mijn hart vergeven en had hier alle vertrouwen in dat het dan ook naar iets moois uit zou groeien.  Marij heeft hierin veel voor mij betekent. Zij begreep mij en steunde mijn wensen. Vanuit haar open houding en warmte heeft zij mij goed ontvangen en gestimuleerd om dieper te healen. De reconnection healing heeft mij erg goed gedaan en dat was een beetje de kers op de taart. ???? Na de body and mind release ben ik af en toe nog terug gegaan voor een extra behandeling ook omdat het fijn is en weer mooie processen in gang zet. Ik ben haar enorm dankbaar. Ik zit volledig op mijn pad en voel me omringd door zoveel liefde. Waar ik in geloofde is nu de waarheid in de realiteit.  Dankje voor alles lieverd ????

Lieve Marij

Al jaren ben ik bezig met mijn bewustzijn op spiritueel niveau. Ik heb veel opgeruimd en me verder ontwikkeld naar wie ik werkelijk ben.  Toch merkte ik in mijn proces dat ik behoefte had om een diepere laag aan te boren. Iets waar ik niet bij kon. Toevallig (als dat bestaat) las ik over Reconnection. Voor mijn gevoel was dat de sleutel. Ik heb gekeken naar een professional in de buurt. Zo kwam ik terecht bij Marij van de Put. Bij de intake vertelde ze mij over haar jarenlange ervaring en het proces over de Reconnection. Voor mijn gevoel klopte het helemaal. Ik heb eerst een Reconnection healing gehad van Marij. Daarna zijn we het BMR(Body and Mind Release) traject ingegaan. Het is een heel intensief traject. Het vraagt veel van je. Met opdrachten en oefeningen die je iedere dag gaat doen. Daarnaast de ontwikkelingen en emoties die het met zich meebrengt. Mijn ervaring is dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt en de discipline om door het proces van 2 maanden heen te gaan. Dat is voor mij het kenmerk van de BMR. Marij begeleid je hierin heel goed in alle rust en aandacht. Dat gaf mij heel veel vertrouwen in het proces. Al met al heeft het mij veel gebracht. Het is nu onderdeel geworden van mijn leven. Ik heb het eigen kunnen maken en pas het toe waar nodig. Het proces met jezelf en de begeleiding van Marij kan ik ieder aanraden.

Madelief

Ik kwam bij Marij midden in een periode vol verandering en onrust. Ik was op zoek naar persoonlijke groei en heling op een diepere laag. Het BMR traject sloot hier perfect op aan voor mij. Je gaat zelf dagelijks aan de slag met handige tools om los te laten wat je niet meer nodig hebt, een stukje empowerment! Tijdens de sessies werd ik door Marij op een fijne en rustige manier begeleid in het traject en dit werd aangevuld met reconnective healing en theta healing. Dit gaat ontzettend diep en ik heb heel wat los mogen laten waar ik al jarenlang tegen aan liep. En daar kwamen alleen maar fijne en mooie dingen voor terug. Nu een paar maanden verder voel ik mij veel meer verbonden met mijzelf, krachtiger en heb ik meer rust en tevredenheid. Marij heeft mij daar absoluut bij geholpen en daar ben ik heel dankbaar voor! Ik heb mij ook altijd welkom gevoeld bij Marij en ze dacht steeds met mij mee. Ook gebruik ik de tools die ik in het BMR traject heb geleerd nog iedere dag. Het is echt een investering in jezelf, ik ben heel blij dat BMR en reconnective healing op mijn pad is gekomen!

C.

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek. 

Praktijk Alma Senda

Contact

Praktijk Alma senda
Tjalkstraat 1
5017LC
Tilburg

06 112 555 61