Reconnective Healing

De “Reconnection”

Dit is een krachtig ontwikkelde nieuwe vorm van energie interactie die onze gezondheid, balans en kwaliteit van leven blijft bevorderen met ruimer bewustzijn. De wetenschap van vandaag erkend de reconnective frequenties: het nieuwe all-inclusive spectrum van energie, licht en informatie. Deze trillingsfrequenties zijn toegankelijk zonder ingewikkelde stappen of procedures.  Het is een vorm van healing waarbij je alleen maar op een massagetafel hoeft te liggen, je niet aangeraakt wordt maar waarbij je wel allerlei sensaties kunt voelen of een hele diepe ontspanning . Ik dien  tijdens de sessies puur als katalisator van de energie. De healing spreekt je zelfhelend vermogen aan en haalt de disbalans uit je lichaam en geest en herstelt dat wat op het moment nodig is, op fysiek , mentaal of emotioneel niveau. Dit uiteraard naast de totale aanpak van  o.a BMR omdat bewustwording hierbij ook nodig is.

Een sessie duurt ongeveer  1 tot 1,5 uur waarvan 30 minuten op de behandeltafel

De persoonlijke reconnectie

De persoonlijke reconnectie is iets anders dan de healing. De persoonlijke reconnectie verbindt ons opnieuw met onszelf, met als gevolg  een versneld ontwikkelingsproces , healing maar vooral het vinden van de levensbestemming.

 De persoonlijke reconnection  beslaat twee sessies van ongeveer 45 minuten op twee achtereenvolgende dagen.  Tijdens de sessies worden de energiebanen en kalibratiepunten in en om  het lichaam weer in overeenstemming gebracht met de oorspronkelijke blauwdruk van ons systeem en  ons oorspronkelijke trillingsniveau. Dit proces is iets wat je maar één keer in je leven hoeft te doen. Het is een ondersteuning van het levenspad en draagt bij aan je ontwikkeling en bewustzijn.

De persoonlijke reconnectie doe je in eerste instantie voor je eigen proces en groei maar een hele bijzondere bijkomstigheid is dat je hierna, door de verbinding, zelf ook healingen kunt geven.

Opmerking: het is aan te raden (niet verplicht) om alvorens de persoonlijke reconnectie te ontvangen, 1 tot 3 sessies van de reconnective healing te ondergaan.

Neem contact op voor een gratis intake gesprek. 

Praktijk Alma Senda

Contact

Praktijk Alma senda
Tjalkstraat 1
5017LC
Tilburg

06 112 555 61